کد مطلب: 205358
مصرف اين ۷ گياه دارويي معجزه مي‌کند
تاریخ انتشار : 1400/11/17 13:48:24
نمایش : 888
گياهان دارويي هر يک تاثير به سزايي در سلامتي دارند که از جمله آن‌ها مي‌توان به ۷ مورد از بهترين آن‌ها در اين گزارش اشاره کرد.
به گزارش هفت چشمه، هزاران سال است که انسان‌ها از گياهان براي درمان بيماري‌ها استفاده مي‌کنند. در طب مدرن نيز از دانش طب سنتي استفاده مي‌شود. در اين گزارش هفت گياه که در طب مدرن استفاده‌هاي فراواني دارند، معرفي شده‌اند.

۱. تلخي طعم آب تونيک به خاطر وجود "کينين" در آن است. کينين (Quinine) از پوست درخت گنه گنه (چينچونا) به دست مي‌آيد. اولين بار اروپايي‌ها با خواص دارويي اين گياه در اوايل قرن ۱۹ ميلادي آشنا شدند. سازمان بهداشت جهاني کينين را در فهرست دارو‌هاي پزشکي ضروري گنجانده است. براي سال‌هاي متمادي از کينين در درمان مالاريا استفاده مي‌شد؛ هر چند سازمان بهداشت جهاني ديگر آن را به عنوان نخستين مرحله درمان توصيه نمي‌کند.

۲. "پريمولا وريس" (Primula Veris) نام گونه‌اي از سرده پامچال است. خاستگاه اين گياه با گل‌هاي زردرنگ زيبايش اروپا و غرب آسيا است. پريمولا وريس به عنوان يک گياه درماني عليه بيماري آسم و برونشيت استفاده مي‌شود.

۳. "گوارانا" (Guarana) گياهي بالارونده است که در جنگل‌هاي آمازون در برزيل مي‌رويد. اين گياه زيبا در برزيل اغلب در تهيه نوشيدني استفاده مي‌شود. ميوه‌هاي کوچک قرمزرنگ گوارانا داراي کافئين هستند و به يک مکمل غذايي انرژي‌زا رايج و محبوب تبديل شده‌اند. اين ميوه‌ها همچنين براي کاهش درد‌هاي معده نيز کاربرد دارند.

۴. پرونوس افريکانا (Prunus africana) که بومي‌ها آن را به اسم پوست گيلاس آفريقايي نيز مي‌خوانند، به عنوان دارويي معجزه‌گر شناخته مي‌شود. شفادهنده‌هاي سنتي در کنيا از اين گياه براي درمان بسياري از بيماري‌ها از جمله مالاريا، درد‌هاي معده و مشکلات کليوي استفاده مي‌کنند. با اين همه اين گياه بيش از همه به دليل نقش مؤثري که در درمان سرطان پروستات دارد، ارزشمند است و ستايش مي‌شود.

۵. جينسنگ (Ginseng) يکي از محبوبترين دارو‌هاي گياهي در جهان است. ريشه‌هاي اين گياه قرن‌ها در آسيا و آمريکاي شمالي براي درمان بسياري از بيماري‌ها کاربرد داشته است. جينسنگ اغلب به شکل چاي نوشيده مي‌شود. تنوع آسيايي اين گياه در مقابل گونه‌هاي روييده در آمريکا تحريک‌کنندگي بيشتري دارد. جينسنگ موجب تقويت سيستم ايمني بدن و سلاحي خوب براي مبارزه با خستگي مفرط است.

۶. علف وتيور (Vetiver) گياهي بسيار پرتنوع است که در هند مي‌رويد. اين علف براي جلوگيري از فرسايش خاک، تهيه روغن‌ها و اسانس‌هاي خوشبوکننده، درست کردن کيسه و زيرانداز، به عنوان علوفه حيواني و همچنين در طب سنتي به کار مي‌رود. علف وتيور خاصيت ضدعفوني دارد و در کرم‌ها و صابون‌ها از جمله براي درمان آکنه استفاده مي‌شود. خواص ضد التهابي وتيور همچنين موجب شده تا براي درمان نقرس و آرتروز نيز کاربرد داشته باشد.

۷. گل قاصدک (Dandelion) سرشار از ويتامين‌ها و مواد معدني است و اغلب به عنوان دارويي ادرارآور (ديورتيک) استفاده مي‌شود. تحقيقات اوليه نشان مي‌دهند که گل قاصدک احتمالا نقش موثري در بهبود هضم و عملکرد مثانه و کبد دارد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg